Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Förmåner och villkor

För att alla våra anställda ska må så bra som möjligt erbjuder vi generösa personalförmåner. Exempel på dessa är god möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider.

Vi på Gavlegårdarna arbetar aktivt för en arbetsmiljö där varje medarbetare får möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Därför är din hälsa, ditt välbefinnande och din trygghet i fokus för oss.

Arbetstid

För heltidsanställda hos oss på Gavlegårdarna är arbetstiden 40 timmar i veckan. De flesta av våra medarbetare har arbetstidsförkortning där omfattningen är beroende på vilket kollektivavtal du tillhör. Dessutom är vi lediga från 12.00 dag före röd dag samt även ledig vid klämdag.

Friskvård

Du har fri tillgång till vårt gym och dessutom erbjuder vi dig även ett friskvårdsbidrag på 3 000 kronor per kalenderår för bland annat olika motionsaktiviteter. Tillgång till färsk frukt och frukost finns dagligen. Friskvårds- och kulturaktiviteter ordnar Korpenklubben. Vi är till och med en cykeldiplomerad arbetsplats till den högsta klassen – tre stjärnor.

Föräldrapenningtillägg

När du är hemma med ditt barn och tar ut föräldrapenning ger vi dig en kompletterande ersättning till föräldrapenningen från Försäkringskassan, ett föräldrapenningtillägg som motsvarar 10%.

Försäkringar

Nedanstående försäkringar omfattar dig anställd av Gavlegårdarna

  • Grupplivförsäkring
  • Personskadeförsäkring
  • Utöver dessa försäkringar har du dessutom möjlighet att teckna frivilliga tilläggsförsäkringar hos Bliwa

Pensioner

När du är anställd på Gavlegårdarna är det ett antal pensionsförmåner, t.ex. delpension och gruppliv, som omfattar dig. Statens pensionsverk (SPV) har på sin webbplats information om de olika pensionsförmånerna.

Semester

Vår semesterrätt regleras via kollektivavtal. För tjänstemän, fastighetsanställda och snickare gäller följande:

  • Upp till 39 år: 25 dagar
  • 40 år eller äldre: 31 dagar
  • 50 år eller äldre: 32 dagar

Medarbetare som går under övriga kollektivavtal har 25 dagar semester.

Utveckling

Gavlegårdarna är en organisation med många yrkeskategorier och mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och med bosociala aktiviteter. För oss är det självklart att du på olika sätt får möjlighet till utveckling.

Det årliga utvecklingssamtalet med chefen är ett forum för samtal kring din utveckling kopplat till verksamhetens mål. Vi ser intern rörlighet som en viktig framgångsfaktor som kan ske genom möjlighet att delta i projekt eller genom att du visar intresse för annat arbete internt.

Lediga tjänster