Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Så betalar du hyran

Gavlegårdarnas hyror betalas i förskott, en månad i taget. Vill du underlätta din hyresbetalning erbjuder vi både autogiro och e-faktura. 

Vi byter från och med hyresinbetalningen som du ska betala senast 30 april från Plusgiro till bankgiro. Det innebär att du som har sparat oss som betalningsmottagare och själv fyller i uppgifter måste lägga till oss på nytt med vårt nya bankgironummer: 336-7133.

Om du har autogiro behöver du inte göra något då ändringen sker automatiskt. Om du betalar med e-faktura ska du inte behöva göra något men kontrollera så att din e-faktura betalas till vårt bankgiro.

Betala enklare med autogiro eller e-faktura 

Om du har autogiro slipper du fundera på om dina räkningar kommer in i tid. När det datum du valt infaller överför din bank automatiskt pengarna från ditt konto till oss. Det är viktigt att du har tillräckligt med pengar på ditt konto den dagen. 

Ansök om autogiro

För att kunna betala med e-faktura anmäler du det på din internetbank. 

Sen betalning 

Om du inte kan betala hyran i tid är det viktigt att du hör av dig till oss innan förfallodatumet.

Om du inte betalar i tid skickar vi ditt ärende till inkasso. Du är då skyldig att betala inkassokostnad och ränta på beloppet. Intrum Justitia är det företag som skickar inkassokravet.  

Har du frågor kring inkassokravet kontaktar du Intrum Justitia

Vanliga frågor om hyresbetalning