Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Karriär

Mycket händer i fastighetsbranschen. Det utvecklas nya avancerade tekniska lösningar som ska göra det bättre och enklare för våra hyresgäster och förvaltningen av boendet.

Som allmännyttigt bostadsföretag deltar vi i och påverkar Gävles utveckling. Ofta är vi med och tar ett stort samhällsansvar.

Det kan till exempel handla om ett samarbete där vi tillsammans med kommunen och andra organisationer, för att motverka hemlöshet, anordnar aktiviteter i våra bostadsområden eller engagerar Gävles ungdomar med sommarjobb.

Som anställd hos oss på Gavlegårdarna får du möjlighet att arbeta på ett aktivitetsbaserat kontor med öppna kontorslandskap som gynnar samarbete och gemenskap mellan dig och dina kollegor.

Vi verkar också för ett hållbart samhälle. Vi arbetar aktivt med de sju målområden kommunens miljöstrategiska program tagit fram.

Som anställd på Gavlegårdarna är du med och skapar ett bättre samhälle. Som kommunalt bostadsbolag tar vi ansvar för hur vi påverkar samhället ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

För att alla våra anställda ska må så bra som möjligt erbjuder vi generösa personalförmåner. Exempel på dessa är god möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Vi värdesätter att du som anställd ska ha en bra balans mellan ditt arbete och privatliv.

Vi är certifierade som Great Place To Work

Varje år gör vi på Gavlegårdarna en medarbetarundersökning via ett företag som heter Great Place To Work och vårt resultat nådde upp till den nivå som Great Place To Work kräver för att man ska bli certifierade.