Hoppa till innehåll

Förmåner och villkor

Gavlegårdarna arbetar aktivt för en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Därför är hälsa, välbefinnande och trygghet i fokus för oss.

Arbetstid

För heltidsanställda är arbetstiden 40 timmar i veckan. De flesta av våra medarbetare har arbetstidsförkortning (omfattning beroende på vilket kollektivavtal du går under) samt halvdagsledigt dag före röd dag samt även ledig vid klämdag.

Friskvård

Du har möjlighet till en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Vidare erbjuds du ett friskvårdsbidrag på 2.200 kronor per kalenderår för bland annat olika motionsaktiviteter. Tillgång till färsk frukt finns dagligen och friskvårds- och kulturaktiviteter anordnas av Korpenklubben eller hälsoinspiratörerna. Vi är till och med en cykeldiplomerad arbetsplats, dessutom till den högsta klassen – tre stjärnor.

Föräldrapenningtillägg

När du är hemma med ditt barn och tar ut föräldrapenning ger vi dig en kompletterande ersättning till föräldrapenningen från Försäkringskassan, föräldrapenningtillägg som motsvarar 10 %.

Försäkringar

Som anställd hos Gavlegårdarna omfattas du av:

  • Grupplivförsäkring
  • Personskadeförsäkring
  • Du har även möjlighet att teckna frivilliga tilläggsförsäkringar hos Bliwa

Pensioner

Som anställd omfattas du av ett antal pensionsförmåner till exempel delpension och gruppliv. Statens pensionsverk (SPV) har på sin webbplats information om de olika pensionsförmånerna.

Semester

Enligt kollektivavtal. För tjänstemän och fastighetsanställda gäller följande:

  • Upp till 39 år: 25 dagar
  • 40 år eller äldre: 31 dagar
  • 50 år eller äldre: 32 dagar

Medarbetare som går under övriga kollektivavtal har 25 dagar semester.

Utveckling

Gavlegårdarna är en organisation med många yrkeskategorier och mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och med bosociala aktiviteter. För oss är det självklart att du på olika sätt ges möjlighet till utveckling. Det årliga utvecklingssamtalet med chefen är ett forum för samtal kring din utveckling kopplat till verksamhetens mål. Vi ser intern rörlighet som en viktig framgångsfaktor. Detta kan bland annat ske genom möjlighet att delta i projekt eller genom att du visar intresse för annat arbete internt.