Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Nu öppnar intresseanmälan för Pralinhuset på Godisfabriken!

Pralinhuset med sina sju våningar och 54 bostäder beräknas stå redo för nya hyresgäster med flexibel inflytt från och med 1 mars 2024.

Gör din intresseanmälan här på vår webb under “Sök ledigt” eller i Bostadsväljaren, där du dessutom hittar mer information om materialval, interiörer, hyror och planlösningar. Här kan du även titta på inspirationsbilder samt visning av kök och vardagsrum.

Sök ledigt Bostadsväljare – Godisfabriken

Bostaden söks med köpoäng och när perioden för intresseanmälan löpt ut skickas ett erbjudande till de tio sökande med högst köpoäng, den med flest poäng står då först i kön. Bostaden tilldelas därefter den som har flest köpoäng samt svarat ja på erbjudandet och uppfyller Gavlegårdarnas grundkrav för uthyrning.

Höga krav på hållbarhet och innovation

Vid byggnationen av våra hus har höga krav ställts på hållbarhet och innovativa miljölösningar. Träfasader, solceller, återvinning av regnvatten, möjlighet till odling och fjärrkyla är bara några exempel. I den nya stadsdelen, Godisfabriken, finns även ett mobilitetshus som samlar olika tjänster, exempelvis parkering, fordonspool, miniåtervinningscentral samt sopsugsterminal för rest- och matavfall.

Pralinhuset

I Pralinhuset hittar du bostäder av hög kvalitet i varierande ytor – från studios till 4 rum och kök. Vi har lagt stor omsorg på produkt- och materialval, vilket har varit en viktig del i skapandet av det moderna och hållbara hemmet. Varje bostad har en tempererad och inglasad del av lägenheten som angränsar till den traditionella balkongen, en så kallad vinterträdgård på cirka 7 kvm som går att anpassa för användning året om. Köket är i tidlös design från Marbodal Arkitekt Plus som ger ett exklusivt intryck, här finns inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggda vitvaror och diskmaskin. Med den öppna planlösningen mot vardagsrummet blir köket en trivsam plats för både umgänge och matlagning.
Badrummet har vita helkaklade väggar, ljusgrå klinker på golvet och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare alternativt tvättpelare.

Levande stadsdel med brett utbud av verksamheter

Det finns redan nu ett härligt utbud av verksamheter i stadsdelen. Ica Nära Ahlgrens Torg, Diléns Gourmadis, Ahlgrens Hotell B&B och Brynäs Salongen har redan etablerat sig och inom en snart framtid får de sällskap av restauranger, café och en inredningsbutik. Godisfabriken är en levande mötesplats för långt fler än de boende med sin härliga lekplats, utegym och multisportarena!

Känn dig hemma på Godisfabriken och lämna din intresseanmälan nu!