Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Nu öppnar intresseanmälan för Godispalatset på Godisfabriken!

Drömmer du om att bo i Gävles kanske mest spännande stadsdel, i ett femtonvåningshus på den historiska Läkeroltomten? Ta chansen – idag öppnar vi äntligen intresseanmälan till de 61 bostäderna i Godispalatset på Godisfabriken!
Godispalatset beräknas stå redo för nya hyresgäster med flexibel inflytt från 1 oktober 2024!

I Godispalatset finner du bostäder i varierande ytor, från studios till fyra rum och kök. Lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörrar och taggsystem
och i källaren finns tempererade lägenhetsförråd.
Här finns gott om plats för umgänge och gemenskap. Husets översta våning har en takterass samt ett orangeri
med möjlighet för odling, och på våning 8-9 finns en övernattningslägenhet med bland annat bastu.

Bo med närhet till det mesta

På Godisfabriken finns det mesta, här finner du livsmedelsbutik, saluhall, café, restauranger, en av Gävles modernaste lekplatser samt en multisportarena. Och inte nog med det, här strosar du runt bland historiska kulturmiljöer! Med närhet till resecentrum, tågstationen och Gävles stadskärna med väl utbyggd kollektivtrafik blir det enkelt för dig att leva med hållbara resvanor.
Och du, du har väl inte missat att det även kommer att finnas en fordonspool på Godisfabriken som du som boende kan nyttja? Fordonspoolen kommer att vara placerad i mobilitetshuset Pralinen, där du även hittar över 500 parkeringsplatser varav 135 av dem är laddplatser för elfordon.

Känn dig hemma på Godisfabriken och lämna din intresseanmälan via knapparna nedan redan idag!

Bostadsväljaren Sök ledigt