Gå direkt till innehållet
Till startsida
Mina sidor

Kom ihåg att svara på hyresgästundersökningen

Varje år frågar vi våra hyresgäster hur de trivs i sin bostad, i sitt bostadsområde och med oss som hyresvärd. Hyresgästundersökningen är en viktig del i vårt arbete för att du ska känna dig hemma. För några veckor sedan fick du ett mail med årets hyresgästundersökning och vi vill gärna höra vad du tycker! I år har ett par förändringar skett i hyresgästundersökningen, ta del av dem här nedan.

Alla hyresgäster får svara
Tidigare år har hälften av våra hyresgäster med ett aktivt avtal för bostad, fått svara på undersökningen. Nytt för i år är att alla hyresgäster med ett aktivt avtal för bostad får möjlighet att svara. Anledningen är att vi vill kvalitetssäkra resultatet och på ett mer strukturerat sätt kunna arbeta med åtgärder utifrån vad våra hyresgäster tycker och tänker.
För oss är alla hyresgästers synpunkter och önskemål viktiga – varje år!

Undersökningen blir digital
I år kommer undersökningen att skickas ut via e-post. Detta gör vi för att minska vår miljöpåverkan och de kostnader som tillkommer vid postala utskick. Om du saknar möjlighet att svara på enkäten via dator eller mobil, kan du kontakta AktivBo (som utför undersökningen) så hjälper de dig att svara på undersökningen eller posta den specifikt till dig. Kontakta AktivBo på 08 – 23 39 85 eller via info@aktivbo.se

Undersökningen blir kortare
Tidigare år har vi fått kommentarer från våra hyresgäster att undersökningen är lång och innehåller för många frågor. Därför har vi sett över frågorna och förkortat undersökningen. Vi vill att undersökningen ska vara enkel och att så många hyresgäster som möjligt vill besvara den och därmed hjälpa oss att bli bättre. Tycker du att en viss fråga saknas kan du fortfarande skriva dina synpunkter och önskemål i fritextsvaren. Vi hoppas att detta gör att ännu fler tar sig tiden att svara.

Vi hoppas att du tar dig tid att svara då din åsikt är viktig för oss.
Tack för att just du hjälper oss att bli bättre!