Lediga jobb

Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället.

Bli Kundassistent i vår kundservicegrupp

Vi söker en Kundassistent till vår kundservicegrupp som är en del av enheten Kundcentrum. Kundcentrum är indelat i två grupper – kundservice och bostadsuthyrning och tillsammans är vi 25 medarbetare. Kundcentrum är en serviceorganisation och våra kunders enhetliga väg in till Gavlegårdarna. 

Läs mer om tjänsten som Kundassistent och ansök

 


 

Vi söker Gävles bästa teamledare

Vi söker en Teamledare med personalansvar till vår kundservicegrupp som är en del av enheten Kundcentrum. Kundcentrum är indelat i två grupper – kundservice och bostadsuthyrning och vi är tillsammans 25 medarbetare. Kundcentrum är en serviceorganisation och våra kunders enhetliga väg in till Gavlegårdarna. Med vår kunskap löser vi kundernas direkta behov. Själva mötet med oss kan också få människor att må bättre. Ett leende gör skillnad. Välkomnande, omtänksamt, mänskligt å ena sidan, tryggt, kunnigt och pålitligt å andra sidan.
Läs mer  om tjänsten som teamledare och ansök

 


 

Vi söker en fastighetsskötare!

Som fastighetsskötare inom reparation kommer du att ingå i den ordinarie verksamheten och rapporterar till teknisk förvaltare.
I rollen kommer du att utföra förebyggande ronderingar och förebyggande underhåll av våra fastigheter. Rent, snyggt och tryggt är ledord i arbetet.
Läs mer tjänsten som fastighetsskötare och ansök

 


 

Vi söker en systemansvarig till våra digitala kanaler

Rollen som systemansvarig för digitala kanaler innebär primärt att tolka och omvandla verksamhetens och hyresgästernas behov till tekniska digitala realiseringar. Tillsammans med kommunikationsavdelningen ansvarar du för att utveckla Gavlegårdarnas webbplats och övriga digitala kanaler.
Lämna din ansökan senast 21 november.
Läs mer om tjänsten som systemansvarig och ansök

 Vi söker en kredithandläggare till boendeavdelningen

Rollen som kredithandläggare innebär administrativt arbete i form av inläsning av hyror, ärenden i datasystem Xpand, felinbetalningar samt posthantering. Som handläggare i den bosociala gruppen är du även en stödfunktion till aktiviteter och projekt inom gruppen. Bosociala gruppen arbetar med frågor som bidrar till att förbättra människors förutsättningar för att kunna skapa trygghet i deras boendemiljö. Lämna din ansökan senast den 22 november.
Läs mer om tjänsten som kredithandläggare och ansök

 


 

Lämna in en spontanansökan

Om våra lediga tjänster inte är vad du söker eller om vi inte har några lediga tjänster kan du lämna dina uppgifter här så sparar vi dem till ett senare tillfälle.

Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället.