Gör så här för att söka lägenhet hos Gavlegårdarna

För att söka lägenhet hos Gavlegårdarna måste du först, om du inte redan står i vår kö, registrera dig i vår kö

Att stå i Gavlegårdarnas kö är kostnadsfritt. Du får en poäng per dag när du står i vår kö. 
Kom ihåg att logga in på gavlegardarna.se för att aktivera ditt konto minst en gång var tolfte månad, annars riskerar du att falla ur vår kö och bli av med dina intjänade bopoäng. 

Klicka här för att registrera dig i Gavlegårdarnas kö

Lämna intresse

Genom att klicka på något av objekten på vår startsida får du upp en detaljerad sida där du ser mer fakta och även planlösning. Om du vill lämna intresse på en lägenhet så klickar du på knappen Lämna intresse som finns uppe till höger på detaljsidan.
Om du inte redan är inloggad så krävs det att du loggar in med dina uppgifter först. Du kan ha fem intresseanmälningar aktiva samtidigt.

När sista anmälningsdatum passerat så skickar våra handläggare inom en till två veckor ett erbjudande till de tio personer med flest poäng.

Svara ja eller nej

När du fått ett erbjudande har du en vecka på dig att lämna ditt svar. Det kan du göra via Mina sidor på vår webb. Du kan ha fem ja-svar aktivt. Om du vill svara ja på en annan lägenhet så kontaktar du vårt kundcentrum så hjälper de dig att ta bort ditt ja-svar.

Läs mer om våra regler

På gavlegardarna.se kan du läsa mer om vilka regler som gäller när du ska söka lägenhet hos oss. Där ser du också vilka kontroller vi gör och mer detaljerat hur vårt kösystem fungerar.

Ta mig till gavlegardarna.se