För dig som har gått i pension.

Ett liv består av många åldrar. Allt har sin tid. När pensionsdagen passerats kan det vara skönt att slå av på takten en aning. Åtminstone slippa en del av de måsten som ofta finns förknippade med en egen fastighet.
Tickselbo i Sätra har vi byggt för dig som fyllt 65 år och vill bo bekvämt, nära service, med möjlighet till gemensamma aktiviteter och ett skönt liv. Vi kallar det Tryggbo Plus för att du kan välja ett tryggt boende som ger guldkant på tillvaron.
Tickselbo är helt nyrustade lägenheter med hög standard och högsta tillgänglighetsanpassning.
På plats i huset i Tickselbo finns dessutom en trivselvärd som samordnar och arrangerar aktiviteter för er som bor där. Ni har även tillgång till en samlingslokal, gästlägenhet, bastu, relax och uterum.

En bokcirkel, bridge eller qi-gong?

Egentligen är det mest de boendes egen fantasi och lust som sätter gränserna för vilka aktiviteter man vill ha i Tickselbo. Vår tanke är att aktiva äldre lever ett bättre liv på alla sätt. I Tickselbo finns inga obligatoriska aktiviteter. Allt bygger på lust och engagemang.
Sätt guldkant på livet med vinprovning, yoga, musik, tipspromenader, museibesök, matlagning ...ja, kort sagt det ni själva väljer att göra tillsammans!

Sätra
- med massor att erbjuda

Tickselbos läge vid Sätra Centrum är idealiskt. Här finns affärer och service, här finns också bra kommunikationer till Gävles centrala delar och sjukhuset.
Stadsdelen Sätra har massor att erbjuda i form av promenadstråk, elljusspår, närheten till Gavlerinken och Gävletravet. Sätra är en stadsdel som sjuder av liv, året om.