Hoppa till innehåll

Karriär

Mycket händer i fastighetsbranschen. Det utvecklas nya avancerade tekniska lösningar som ska göra det bättre och enklare för våra hyresgäster och förvaltningen av boendet.

Som allmännyttigt bostadsföretag deltar vi i och påverkar Gävles utveckling. Gavlegårdarna är ofta med och tar ett stort samhällsansvar.

Det kan till exempel handla om ett samarbete tillsammans med kommunen och andra organisationer för att motverka hemlöshet, anordna aktiviteter i våra bostadsområden eller engagera Gävles ungdomar i sommarjobb.

Som anställd på Gavlegårdarna får du möjlighet att arbeta på ett aktivitetsbaserat kontor med öppna kontorslandskap som gynnar samarbete och gemenskap mellan dig och dina kollegor.

Gavlegårdarna verkar också för ett hållbart samhälle. Vi arbetar aktivt med de sju målområden kommunens miljöstrategiska program tagit fram.

Som anställd på Gavlegårdarna är du med och skapar ett bättre samhälle. Som kommunalt bostadsbolag tar vi ansvar för hur vi påverkar samhället ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

För att alla våra anställda ska må så bra som möjligt erbjuder vi generösa personalförmåner. Exempel på dessa är god möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Vi värdesätter att du som anställd ska ha en bra balans mellan ditt arbete och privatliv.

Några av de yrken som vi har hos oss

Fastighetsskötare, byggprojektledare, kundassistent, drifttekniker, ekonom, VVS-montör, elektriker, controller, målare, kommunikatör, förvaltare, snickare, lokalmäklare, bosocial handläggare, personal- och löneadministratör samt arbetsledare.

Vi är certifierade som Great Place To Work

Varje år gör vi på Gavlegårdarna en medarbetarundersökning via ett företag som heter Great Place To Work. Årets resultat nådde upp till den nivå som krävs för att man ska bli certifierade som ett Great Place To Work.