Hoppa till innehåll

Vi byter kommunikationsoperatör

Under ett antal år har Zitius varit vår kommunikationsoperatör. Kommunikationsoperatören är den som tillhandahåller tjänster i vårt bredbandsnät. I och med den upphandling vi gjorde förra året så blir Open Universe vår nya kommunikationsoperatör från 1 april.

Men redan nu med start 16 januari byter Open Universe ut all teknisk utrustning, ett arbete som kommer att pågå fram till början av april. Dessutom läggs alla Zitius kunder över till Open Universe. Arbetet sker löpande enligt tidplan på Open Universe webb.

Arbetet med att byta ut teknikutrustning kommer för våra hyresgäster innebära kortare avbrott i bredbandsleveransen och att mindre störningar kan uppstå. Dessutom kommer möjligheten att ändra abonnemang samt att beställa nya stoppas dagarna innan teknikbytet.

Vid bytet av teknikutrustning så kommer det även att uppstå störningar i webbokningen för tvättstugan där det inte går att boka via Mina sidor men på den fysiska tavlan i tvättstugan fungerar det att boka och avboka tvättider.

Se tidsplan och läs mer om bytet av kommunikationsoperatör