Hoppa till innehåll

Intresseanmälan är öppen till Norra Fiskargatan 1 A

Den omfattande branden som skedde i oktober 2021 orsakade att det höga bostadshuset på Öster totalförstördes. Eftersom stommen visade sig vara oskadd fattades beslut om att återställa höghuset och en ombyggnation samt renovering påbörjades.

Under hösten beräknas höghuset stå klart och den 10 maj påbörjas uthyrningen av samtliga bostäder. Huset har nio våningar och 52 bostäder om 1-6 rum och kök i varierande ytor på 32-149 kvm. Genomgående har bostäderna vitmålade väggar och parkettgolv, delar av hallen har även klinker. Badrummet har vita helkaklade väggar, mörkgrå klinker med golvvärme och handdukstork på el. Köket är utrustat med induktionsspis och varmluftsugn. Samtliga bostäder har antingen en balkong eller altan och på bottenvåningen av höghuset finns även en frisörsalong.

Nu kan du lämna din intresseanmälan under ”sök ledigt”. Fördelningen sker utifrån köpoäng i Gavlegårdarnas bostadskö och hyrs ut enligt våra uthyrningsregler. När perioden för intresseanmälan har löpt ut skickas ett erbjudande ut till de tio sökande med högst köpoäng och den med flest poäng står då först i kön till bostaden. Anmäl ditt intresse här >>

Eftersom detta är ombyggnation och fortfarande är under uppbyggnad kan vi tyvärr inte erbjuda någon visning. Har du frågor om bostäderna är du välkommen att kontakta våra nyproduktionshyrare Katrin Bendayan 026-172718 eller Susanne Zettergren 026-172709.

Hyresgästerna får flytta in i sina bostäder under november och december 2023.