Hoppa till innehåll

Snart blir tv-utbudet helt digitalt

I alla våra bostäder ingår Com Hems tv-utbud. Nu moderniserar Com Hem sitt tv-erbjudande och går den 8 september i år över från analoga till digitala kanaler till alla sina 1,6 miljoner abonnenter runt om i Sverige. Det betyder bland annat att du får en skarpare bild och ett bättre ljud.

Du kan redan idag göra en kanalsökning för att se de digitala kanalerna. Från mitten av augusti kommer en informationstext rulla i tv-rutan. Ser du den texten tittar du på en analog kanal. Ser du den inte – ja, då är du redan digital i din tv.

Har du en tv som är tillverkad före 2008 är risken stor att den inte har digital mottagning inbyggd. Då kan du behöva byta till en nyare tv eller komplettera din tv-apparat med en digitalbox.

I samband med övergången utgår några kanaler tillsammans med alla FM-radiokanaler som sänds via tv-uttaget. Detta beror på avtalen med leverantörerna av kanalerna.
Här kan du läsa mer om den digitala övergången, kompletterande utrustning, vilka kanaler som ingår i det digitala utbudet och hur du gör för att söka efter de digitala kanalerna!
Gå till Comhem>>

Comhem Play

Du som bor hos Gavlegårdarnas kan även se tv i appen Comhem Play. Här ser du de flesta av dina tv-kanaler i din mobil, surfplatta och dator, var du vill inom hela EU. Hämta appen Comhem Play där appar finns och skapa ett konto där du loggar in med ditt Bank-ID så dyker dina tv-kanaler upp.
Läs mer här om Comhem Play>>