Hoppa till innehåll

Intresseanmälan är öppen till Södra Hemlingby!

Nu påbörjar vi uthyrningen av den första etappen för de nyproducerade bostäderna i natursköna Södra Hemlingby. Först ut är hus 23 och 25 som har planerad inflytt i juni 2023.

Här bygger vi moderna bostäder i varierande ytor med hög kvalitet på både utrustning och materialval. Med ett kök från Ballingslöv, induktionsspis, diskmaskin och inbyggda vitvaror kan du skapa matmagi i hemmets hjärta! Badrummet har helkaklade väggar, klinker på golvet och badrumsskåp ovanför tvättställ med förvaringsutrymme. Samtliga lägenheter utrustas även med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare eller tvättpelare, bänkskiva samt överskåp som skapar en praktisk avlastningsyta i badrummet.

Södra Hemlingby är ett mysigt område av småstadskaraktär med närhet till all tänkbar service runt hörnet vid Hemlingby köpcentrum, naturliv, grönområden och motionsspår. Som hyresgäst hos oss har du även Hemlingborg som granne och där finns förskola, skola, idrottshall samt vård- och omsorgsboende. Med naturen och lugnet som grannar, har du ändå nära till stadslivet i centrala Gävle samt en ny cykelväg och goda kommunikationer som möjliggör ett hållbart resande för dig.

Du kan lämna din intresseanmälan här på vår webbplats samt i bostadsväljaren där du även kan läsa mer om bland annat materialval, interiörer, planlösningar, hyror och bostädernas placering i husen. I bostadsväljaren hittar du även inspirationsbilder samt 360° visning av kök och vardagsrum.

Här kan du läsa mer om våra bostäder i bostadsväljaren.

Inspirationsbild på köket i Södra Hemlingby.