Hoppa till innehåll

Intresseanmälan är öppen till Södra Hemlingby etapp 2

Idag öppnar vi intresseanmälan till den sista etappen av våra nyproducerade bostäder i Södra Hemlingby! I början av januari påbörjade vi uthyrningen av den första etappen och nu kan du även anmäla ditt intresse till resterande bostadshus som har planerad inflytt under hösten 2023.

I Gavlegårdarnas bestånd finns 132 moderna hyresbostäder i varierande ytor som är fördelade i sex huskroppar. Här bygger vi bostäder av hög kvaliet på både utrustning och materialval. Med ett kök från Ballingslöv, induktionsspis, diskmaskin och inbyggda vitvaror kan du skapa matmagi i hemmets hjärta! Badrummet har helkaklade väggar, klinker på golvet och badrumsskåp ovanför tvättställ med förvaringsutrymme. Samtliga lägenheter utrustas även med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare eller tvättpelare, bänkskiva samt överskåp som skapar en praktisk avlastningsyta i badrummet.

I utemiljön vid bostadshusen finns sitt- och grillplatser där du tillsammans med grannar, familj och vänner kan umgås i en härlig miljö. Möjligheterna är många och i anslutning till våra bostäder finns också lekredskap, återvinningsrum, odlingslådor, växthus och ett cykelmekarrum. Ett stenkast bort hittar du dessutom Hemlingby köpcentrum och alla dess butiker som förenklar din vardag. Med ett geografiskt smart läge finns härlig natur runt hörnet och med cykel når du centrala Gävle på cirka 15 minuter. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo i en ny stadsdel av småstadskaraktär med frilufts- och grönområden, motionsspår och all tänkbar service som granne. Intill våra bostäder finns även kommunal service som förskola, skola, idrottshall samt vård- och omsorgsboende samlade i det unika huset Hemlingborg. Samlokaliseringen av de olika verksamheterna leder till såväl möten mellan olika generationer som praktiska och miljömässiga fördelar.

Du kan anmäla ditt intresse här på vår webbplats samt i bostadsväljaren där du kan läsa mer om bland annat materialval, interiörer, hyror, planlösningar och bostädernas placering i husen. I bostadsväljaren hittar du även inspirationsbilder samt 360° visning av kök och vardagsrum.

Torsdag den 9 februari kl. 13-19 finns vi vid entrén på ICA Maxi Hemlingby och berättar mer om våra nya bostäder i Södra Hemlingby! 

Här kan du läsa mer om våra bostäder i bostadsväljaren