På grund av högt tryck på inkommande felanmälningar prioriterar vi akuta ordrar i första hand. Tack för att du har överseende med detta!
Hoppa till innehåll

Aktuell information kräver aktuella kontaktuppgifter

Mobiltelefon SMS Efter översvämningarna har det blivit allt viktigare att få ut information snabbt. SMS är en mycket bra kanal för det. De allra flesta har en mobiltelefon som kan ta emot ett textmeddelande. Och det är via den kanalen vi nu meddelar akut och viktig information till våra hyresgäster.

Men för att vi ska veta att alla får den information vi skickar via SMS måste det också säkerställas att kontaktuppgifterna du lämnat ligger inlagda rätt.

Alla som har ett avtal med oss kan enkelt kolla det genom att logga in på Mina sidor via www.gavlegardarna.se/mina-sidor

Så här gör du:

1. Gå in på www.gavlegardarna.se och logga in på ”Mina sidor”. Klicka sedan på ”Profil/Fakturor”.

""

2. Klicka på ”Redigera profil”

""

3. Fyll i aktuell information i rutorna. Se till att inte använda skrivtecken som ex. bindestreck, punkter eller kommatecken (ex 0701234567). Endast ett nummer per ruta får skrivas in. Det är oerhört viktigt att ditt mobiltelefonnummer är skrivet i rutan ”Telefon mobil”, annars får du inte den viktiga information du behöver.

""