Hoppa till innehåll

Checklista för dig som sagt upp fordonsplats eller förråd

När du säger upp din fordonsplats eller ditt förråd kanske det dyker upp några funderingar. Vi har samlat svaren på några av de vanligaste frågorna här.

Autogiro

Om du inte har några andra kontrakt hos oss på Gavlegårdarna sägs ditt autogiro upp automatiskt. Gavlegårdarna flyttar med ditt autogiro om du ska byta till ett nytt avtal hos oss.

Besiktning när du flyttar

Det är ingen besiktning av förråd eller garage vid uppsägning, det blir nästa hyresgäst som får anmäla om det är någon skada på utrymmet eller om det inte är tömt ordentligt och du som hyresgäst riskerar att bli debiterad för det.

Grovsopor

Gavlegårdarna har ingen insamling av grovsopor eller farligt avfall. Dessa lämnas i stället till återvinningscentralerna. Var de finns och deras öppettider hittar du på gastrikeatervinnare.se eller på telefonnummer 020-63 00 63.

Nyckelinlämning

Nycklarna lämnar du på vårt kundcentrum, Utanvindsvägen 1, senast kl.12.00 den 1:a i månaden. Är den 1:a en helgdag, gäller första vardagen efter helg senast kl.12.00. Om någon nyckel saknas gör vi ett cylinderbyte som du får betala.

Om nycklarna överlämnas direkt till nästa hyresgäst, ska en kvittens skrivas under och lämnas till Kundcentrum.

Blankett för nyckelkvittens mellan hyresgäster >>