Hoppa till innehåll

Parkering

I de flesta av våra bostadsområden finns parkeringsplatser som tillhör Gavlegårdarnas hus. Där kan du och dina gäster ställa bilen under en kortare tid.

Ute i stadsdelarna finns parkeringsplatser som tillhör Gavlegårdarna. Skyltar ger tydliga anvisningar om var du och dina gäster kan parkera bilen. På våra platser får du stå parkerad i max 72 timmar. Eftersom det är vi själva som äger marken ute i bostadsområdena ansvarar vi också för att parkeringsbestämmelserna följs. Ett vaktbolag sköter bevakningen och bryter du mot reglerna får du böter. I vissa områden kan p-tillstånd krävas.

Har du en egen parkeringsplats som du hyr av oss gäller självklart inga tidsbegränsningar. Du kan läsa mer om vad som gäller om du hyr en parkeringsplats hos oss HÄR.

Motorvärmare

På vissa av våra parkeringar ingår motorvärmare i den hyra du betalar för parkeringsplatsen. Kom ihåg att motorvärmaruttagen har en maxgräns på 650 watt. Överskrider du den gränsen, till exempel genom att även ansluta en kupévärmare, finns risken att säkringen går och då drabbas även dina motorvärmargrannar.