Centralt och modernt boende i parkmiljö

På Almvägen erbjuder vi en attraktiv och levande boendemiljö i bästa läge.

De nybyggda husen är inspirerade av 50-talets formspråk men har avtryck från vår egen tid. Puts, trädetaljer och generösa ljusinsläpp är viktiga ledord i materialval och gestaltning.

Husen har två våningar i etage och är grupperade kring fyra gårdar, alla vända mot en stor park- och grönyta. Lägenheterna i bottenplan har egen uteplats, vissa på både fram- och baksida. Balkongerna en våning upp är väl tilltagna och ger plats för både möbler och blommor. De yteffektiva lägenheterna har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, fönster i flera väderstreck samt en takhöjd på 2,5 meter. Vindslägenheterna har balkong och stora glaspartier som släpper in ljuset.

Blomma med ett bi och en fjärilGemensam lokal för gemenskap

Mitt i området finns en byggnad som kan användas av alla boende i området. Den gemensamma lokalen har en fasad som delvis består av glas. Tack vare det kommer den att bli en ljuspunkt som skapar trygghet för människor som rör sig i området.

Den gemensamma lokalen är byggd för gemenskap och är bokningsbar för dig som bor på Almvägen. I det så kallade vardagsrummet kan hyresgäster mötas över en kaffe, byta böcker med varandra eller använda datorer för spel, musik eller film. Köksdelen passar perfekt för både möte och fest. Lokalen har öppningsbara fönster med utgång mot parken.

Här finns även ett övernattningsrum för den som har gäster.

 

Klicka här för att söka lediga bostäder!