Nu har vi driftsäkrat vårt bredbandsnät!

Nätverkssladd till bredband

 

Under 2016 har vi på Gavlegårdarna gjort omfattande arbeten med bredbandsnätet. Vi har bytt ut elektronik och gjort en hel del uppdateringar för att möta framtiden med ett stabilare och mer driftsäkert bredbandsnät.

Gavlegårdarna och Zitius har tillsammans satsat närmare 15 miljoner kronor på att göra bredbandsnätet i Gavlegårdarnas bestånd säkrare och stabilare inför framtiden.
- Det är ett måste, med tanke på att allt mer i våra fastigheter styrs via bredbandsnätet, säger Ulf Gustafsson IT-ansvarig på Gavlegårdarna.

Vårt bredbandsnät ger dig som hyresgäst inte bara möjlighet till snabb internetuppkoppling och större utbud av Tv-kanaler, det används även till att styra alla våra passagesystem till tvättstugor, entrédörrar, återvinningsrum, postboxar, digitala trapphustavlor, värme- och ventilation, kameraövervakning i centralgarage och fjärrstyrda garageportar.
-Gavlegårdarnas bredbandsnät är ett öppet nät. Vi tillhandahåller fiberanslutningen och hyresgästerna väljer sedan själva vilken internetleverantör de vill bli kund hos, avslutar Ulf Gustafsson.

Vill du som hyresgäst hos Gavlegårdarna teckna ett internetabonnemang, surfar du enklast in på gavlegardarna.zmarket.se eller ringer Bredbandsväljaren på 08-578 804 44.